Rólunk

A "La Nino" -ról

A természetet szerető emberek számára próbáltunk egy helyet létesíteni, olyan emberek számára akik mindig szívesen vállalkoznak a kalandokra és utazásokra. Szándékunk a gyerekkor kapuinak újra kitárása és a természet mérhetetlen univerzumának megismerése volt… Szeretnénk egy lehetőséget nyújtani azok számára akik értékelni tudják a szórakozást, a kikapcsolódás és a pihenés emlékezetes pillanatait, hogy újra átélhessék a régmúlt idők vakációinak varázsát, és ezen alkalommal lehetőséget nyújtván a gyerekek számára is, a hegyvidék megismerésével járó egyedi tapasztalatra.

A központról

  • Egy 30.000 négyzetméteres rekreációs területen, a fa és kő társításával, hálásan fogadva a természet által ajándékba adott forrásokat, és mosolyogva fogadván a kihívásokat.
  • Összevontuk a hagyományos és modern elemeket és felépítettünk 2 rusztikus megjelenésű de modern technológiával ellátott panziót…2 panzió, amely visszaidézi a régi idők vakációinak csendjét, nyugalmát és örömét.
  • Mivel az egyik panzió a reggeli napsugarakban fürdik, a másik meg a látványos napnyugtában a nevük “Pirkadat****“ és “Alkonyat****“. Együtt épültek fel a turisztikai központban és melléjük épült egy vendéglő, ahol a nagyi rétesének íze és az otthoni ízek szerint készült ételek jellegzetes illata felpörgeti a hangulatot és életkedvedet.

Dobja félre a szomorú pillanatokat és napi gondokat, csomagolja be az életkedvét, kalandvágyát és a gyerekkori álmait, és tartson velünk, ítélje meg, hogy ha sikerült elérnünk amit terveztünk. A „La Nino” turisztikai központ csodálatos tája szeretettel várja!

Mit kínálunk számodra?

A régmúlt idők vakációinak varázsa!
Rátaláltunk a régmúlt vakációk csendes pillanatainak varázsára!

Biliard

Biliard

LaNino