Contact

GPS: 46.69054, 23.03727

Jud. Cluj, Sat Belis

Strada Principala nr. 448

Orarul de lucru

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

09:00 - 20:00

Copyright © 2023 La Nino. Toate drepturile rezervate. Pagina web realizata de HITE

+40 754 099 377 / +40 749 510 085

Machiato, espresso, latte, american - care este diferența?

10 martie 2023

Machiato, espresso, latte și american sunt patru tipuri diferite de cafele care au arome și caracteristici unice. În timp ce espresso este baza pentru majoritatea băuturilor de cafea, cum ar fi machiato și latte, fiecare băutură are ingrediente și tehnici de preparare specifice.

La Nino este un loc specializat în cafele de specialitate și se concentrează pe pregătirea celor mai bune băuturi de cafea folosind tehnici și ingrediente de calitate superioară. În general, prepararea unei băuturi de cafea începe cu un espresso realizat din cafea proaspăt măcinată și apă fierbinte. Espresso-ul este baza pentru majoritatea băuturilor de cafea și este preparat prin forțarea apei fierbinți prin cafea măcinată.

Un cappuccino, spre exemplu, este o băutură de cafea care conține espresso, lapte spumat și puțin lapte cald. Latte-ul este o altă băutură populară care conține espresso, lapte cald și puțin lapte spumat. Machiato-ul este o băutură de cafea care combină espresso-ul cu o mică cantitate de lapte spumat, iar Americano-ul este o băutură de cafea pe bază de espresso diluată cu apă fierbinte.

La Nino utilizează ingrediente de calitate superioară și tehnici de preparare de ultimă generație pentru a asigura că fiecare băutură de cafea este proaspătă și aromată. În plus, personalul calificat și bine instruit se asigură că fiecare băutură este preparată cu atenție și pasiune.

În concluzie, La Nino pregătește cele mai bune băuturi de cafea prin folosirea tehnicilor de preparare de ultimă generație și a ingredientelor de calitate superioară. Fiecare băutură are propriile ingrediente și tehnici de preparare, iar personalul calificat asigură că fiecare băutură este preparată cu atenție și pasiune pentru a se asigura că fiecare client se bucură de o experiență de cafea autentică și de calitate.