Restaurant

LA NINO


Restaurantul La Nino Huedin, o destinație gastronomică rafinată cu o capacitate de 80 de locuri. Savurați bucatele noastre variate și proaspete, descoperind arome unice într-un decor cu arhitectură modernă și influențe italiene. Beneficiați de serviciul nostru de livrare pentru a vă bucura de deliciile noastre ori unde vă aflați.

Cu o terasă elegantă, închisă și încălzită, vă oferim o experiență confortabilă în orice sezon. Suntem pregătiți să găzduim evenimente speciale, oferind flexibilitate în meniu și porții dedicate copiilor. La Nino Huedin, gustul rafinat întâlnește ospitalitatea autentică. Descoperiți plăcerea culinară într-un cadru desăvârșit!

LA BUNICU


Restaurantul La Bunicu Beliș din cadrul complexului turistic La Nino are un decor rustic, bazat pe lemn, care oferă o ambianță caldă și prietenoasă. Dispunem de o capacitate de 80 locuri in restaurant, avem o bucătărie completă, cu bucătari profesioniști, precum și un bar cu ofertă complexă și personal dedicat. Dispunem de toată logistica necesară pentru a organiza orice fel de eveniment, în limita a 80 locuri. De asemenea, avem și o sală destinată agrementului indoor (billiard, ping-pong). Ne recomandă diversitatea meniului, rețetele tradiționale cu un strop de modernitate, iar bucătarii noștri pot oferi absolut toată paleta de mâncare, de la platouri pe partea de desert, inclusiv torturi sau prăjituri. Avem și o terasă generoasă deschisă pe timp de vară.

LaNino