Despre Noi

Despre "La Nino"

Am încercat să creăm un loc pentru cei ce iubesc natura, cei cărora aventura și călătoriile le-au zâmbit din totdeauna. Am dorit să redeschidem poarta copilăriei și a cunoașterii vastului univers al naturii… Vrem să oferim șansa celor care știu să se distreze și să aprecieze clipele memorabile de relaxare și odihnă să retrăiască vacanțele… așa cum erau ele odată. Și să ofere cu acest prilej și copiilor o poartă spre experiența unică a cunoașterii muntelui.

Complexul nostru

  • Pe o suprafață de agrement de 30.000 mp, am îmbinat lemnul cu piatra, bucurându-ne de resursele oferite în dar de natură și primind cu zâmbetul pe buze provocările.
  • Am împreunat clasicul cu modernul și am ridicat în armonie 2 pensiuni cu iz rustic, dar cu tehnologie modernă…2 pensiuni care să readucă la viață relaxarea, liniștea și bucuria vacanțelor de altă dată.
  • Și, întrucât, una se scaldă în razele dimineții, iar alta în spectacolul apusului de soare, le-am numit “Zori de Zi****“ și “Apus de Soare****“. Le-am ridicat împreună în complexul turistic și le-am alăturat un restaurant unde aromele și gustul plăcintelor de la bunici, dar și mirosul specific al preparatelor de casă încinge atmosfera și-ți trezește pofta de viață.

Vă invităm să lăsați deoparte toate supărările și grijile zilnice, puneți în bagaje pofta de viață, spiritul de aventură și dorul de copilărie și alăturați-vă nouă, pentru a vedea dacă am reușit ceea ce ne-am propus. Peisajul mirific al complexului turistic „La Nino” vă așteaptă!

Ce vă oferim?

Bucuria vacanțelor de altă dată!
Am regăsit minunea clipelor de liniște!

Biliard

Biliard

LaNino